Showbiz

Princi Harry do të paraqitet në dokumentarin e Netflixit

Princi Harry do të paraqitet në dokumentarin e Netflixit

Princi Harry do të paraqitet në një dokumentar të Netflixit për Lojërat Paralimpike, ku do të flet për ndikimin pozitiv të sportit në jetët e atletëve me kufizime fizike.

Anëtari 35-vjeçar i familjes mbretërore britanike do të paraqitet në dokumentarin e quajtur “Rising Phoenix” për të cilin thuhet se do të publikohet më 26 gusht në Netflix dhe do të shfaqë “tregimin e jashtëzakonshëm të Lojërave Paralimpike”, shkruan Female First.