Showbiz

Kanye West paditet për shkelje të kontratës

 

Reperi i famshëm Kanye West dhe marka e tij e veshjeve “Yeezy Apparel”, janë paditur nga kompania e teknologjisë “MyChannel” për shkelje të pretenduar të kontratës.

Sipas raportimeve të “TMZ”, avokatët Ben Meislas dhe Michaell Popok pretendojnë se, West e ka angazhuar kompaninë në fjalë që të punojë për gjashtë muaj, në përpjekje për ta ndihmuar reperin që t’i shtojë ardhurat e tij nga marka e veshjeve “Yeezy Apparel”.