Showbiz

Eilish dhe Finneas mbajnë koncert nga shtëpia

Eilish dhe Finneas mbajnë koncert nga shtëpia
 

Duket krejtësisht sikurse skena e studios së koncerteve “Tiny Desk” të emisionit “NPR Music’s”, vetëm se është e bërë prej kartoni.

Ama, në prapavijë qëndrojnë Billie Eilishi dhe vëllai i saj, Finneas, prej së vërteti.