Showbiz

Keira Knightley pjesë e projektit që bënë thirrje për ndryshimet klimatike

Foto: The Talks
 

Aktorja Keira Knightley është bërë bashkë me lëvizjen “Extinction Rebellion”, duke shërbyer si narratore e filmit të fundit të animuar të krijuar nga aktivistët për çështjet e ngrohjes globale.

Filmi me titull “Climate Crisis and Why We Should Panic Now” hapet me aktoren Knightley duke e paralajmëruar publikun se botën e pret një e ardhme katastrofale nëse njerëzit nuk ndalojnë dhe fillojnë për t’i ndërruar shprehitë e tyre.