Showbiz

Festivali i filmit në Venecie do të mbahet në formë fizike por me shumë ndryshime

 

Në vitin 2019 festivali i filmit në Venecie karakterizohej nga gjallëria, paparazit, zhurmat dhe turmat e mëdha të njerëzve.

Por, pandemia e koronavirusit ka bërë që sivjet kjo ngjarje e rëndësishme kinematografike, që njëherësh do të jetë festivali i parë që do të mbahet në formë fizike prej se ka filluar kriza shëndetësore, megjithatë të duket shumë më ndryshe nga festa e zakonshme në qytetin romantik italian, transmeton Koha.