Showbiz

Cate Blanchet arriti në Venecie me rastin e festivalit të filmit që fillon sonte

 

Sonte në Venecie të Italisë fillon festivali i parë që po mbahet në formë fizike prej shpërthimit të pandemisë së koronavirusit, megjithëse pritet të duket shumë më ndryshe nga edicionet e kaluara.

Tradicionalisht, në këtë ngjarje të rëndësishme kinematografike yjet e filmit vinin në qytet me barka, ku pastaj priteshin nga adhuruesit e entuziazmuar me të cilët pozonin për fotografi dhe u nënshkruanin autografe. Një tjetër karakteristike e festivalit ishte edhe atmosfera energjike mbi qilim të kuq.