Showbiz

Billie Eilish me brendin e saj të instrumentit ‘ukulele’

Billie Eilish me brendin e saj të instrumentit ‘ukulele’
 

Këngëtarja e njohur amerikane, Billie Eilish, është bërë bashkë me kompaninë “Fender” në dizajnimin dhe lansimin e kitarës së saj të njohur si ‘ukulele’.

Instrumenti i përshkruar si një kopje e guximshme e kitarës klasike me kater tela, vjen me modelin e ri të dizajnuar nga Eilishi dhe e përmban simbolin e saj identifikues, transmeton Koha.