Showbiz

The Weeknd dhe Megan Thee Stallion, në listën e 100 personave më me ndikim në botë

 

Është publikuar lista e përvitshme e revistës “TIME” me 100 personat më me ndikim në botë, dhe sivjet në këtë listë janë përfshirë edhe yjet e muzikës, The Weeknd, Megan Thee Stallion dhe Halsey.

Siç e do tradita, çdo vit kur publikohet kjo listë secili person i cili përfshihet në të, nderohet me një shkrim të shkurtër nga ndonjë artist tjetër me po aq ndikim në fusha të ndryshme,transmeton Koha.