Showbiz

”The Economist”: Çfarë kanë të përbashkët Dua Lipa, Rita Ora dhe Ava Max?

 

Çfarë kanë të përbashkët Dua Lipa, Rita Ora dhe Ava Max?, pyet revista e njohur britanike ”The Economist”.

⁠”E dhëna është në ngjyrat e kostumit të Rita Orës”, shton ajo.⁠