Showbiz

50 Cent së shpejti me film horror

 

Reperi i shndërruar në aktor, 50 Cent, përmes kompanisë së tij “G-Unit Film & Television”, ka nënshkruar marrëveshje për realizimin e tre filmave me, “Arts District Enterainment”, kompania e drejtuar nga Roger Birnbaum, Eli Roth dhe Michael Besman dhe studion e filmave me buxhet të ulët, “3BlackDot”.

Sipas një deklarate të fundit të aktorit, ai po e sprovon veten edhe në filma të zhanrit horror dhe mezi pret t’i tregojë botës se çfarë projekte të veçanta kanë përgatitur, transmeton Koha.