Showbiz

Adele këndon e qeshet me humbjen e peshës në emisionin e parë

Adele këndon e qeshet me humbjen e peshës në emisionin e parë

Adele është tallur me humbjen e peshës së saj dhe u ka treguar adhuruesve të saj se ka kryer albumin e ri, derisa ka drejtuar emisionin e saj të parë me elemente komike në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, “Saturday Night Live”.

“E di se dukem krejtësisht ndryshe prej herës së fundit kur më keni parë”, ka thënë 32-vjeçarja derisa është ngjitur në skenë.