Showbiz

Hiti i madh i Elton Johnit, “Your Song”, mbush 50 vjeç

 

Bernie Taupin shkroi tekstin dhe në më pak se njëzet minuta, Elton John kompozoi muzikën. Kështu lindi “Your Song”, hiti i parë i këngëtarit dhe muzikantit anglez.

Një moment historik në historinë e muzikës bashkëkohore dhe që sot mbushi 50 vjet.