Showbiz

Një film “Avengers” me superheroina pritet të realizohet së shpejti

 

Letitia Wright beson se një film i radhës “Avengers” i përbërë tërësisht nga aktore gra, do të realizohet së shpejti.

Aktorja 26-vjeçare e cila e ka portretizuar Shurin në filmin “Black Panther” dhe dy projekte me buxhet të lartë “Avengers”, beson se filmi i cili do të përfshijë vetëm superheroina do të bëhet gjithsesi pjesë e universit Marvel, kjo pasi tashmë e ka përkrahjen e producentes Victoria Alonso.