Showbiz

Matthew Broderick dhe Sarah Jessica Parker kanë 26 vjet martesë

 

Besojeni ose jo, por aktorët Matthew Broderick dhe Sarah Jessica Parker, kanë 26 vjet që janë të martuar.

Madje edhe vet aktori Broderick thotë se i duket e pabesueshme që ka kaluar një kohë kaq e gjatë.