Showbiz

Emily Blunt dhe Jamie Dornan luajnë bashkë në një film romantik

 

Emily Blunt dhe Jamie Dornan vijnë së bashku në romancën e re me titull, “Wild Mountain Thyme”.

Me një ngjarje, e cila zë vend në Irlandë, filmi fokusohet në historinë e Anthonyt i portretizuar në film nga Jamie Dornan, i cili punon në fermën e familjes së tij dhe nënçmohet vazhdimisht nga babai, i portretizuar në film nga Christopher Walken. Duke qenë i turpshëm dhe me një natyrë të qetë, Anthony nuk arrin të kuptojë se mikja e tij e fëmijërisë, Rosemary e cila në film portretizohet nga Emily Blunt, ka disa vjet të që është e dashuruar në të. Të ngatërruar mes zënkave rreth tokave të familjes së tyre, megjithatë mes dyshes, Anthony dhe Rosemary, lind një shkëndijë dashurie.