Showbiz

Meghan Markle ka pësuar abort spontan në korrik të këtij viti

 

Meghan Markle, dukesha e Sussexit dhe njëherësh bashkëshortja e Princit të Britanisë së Madhe, Harry, e ka zbuluar lajmin përmes një artikulli të publikuar në gazetën “New York Times”, se kishte pësuar abort spontan.

Shkrimi i fundit amerikanes Markle, po konsiderohet jashtëzakonisht personal dhe një rrëfim i rrallë nga një anëtare e familjes mbretërore Britanike, transmeton Koha.