Showbiz

Princi Harry e përkrahë publikisht platformën e re digjitale “WaterBear”

Princi Harry e përkrahë publikisht platformën e re digjitale “WaterBear”
 

Princi Harry i ka premtuar përkrahje platformës digjitale “WaterBear”, e cila u lansua të hënën më 1 dhjetor dhe ka për qëllim t’i inkurajoj shikuesit të ndërmarrin veprime për çështjet dhe problemet me të cilat po përballet planeti jonë.

Rreth 80 organizata joqeveritare janë bërë bashkë me platformën “WaterBear”, për ta pajisur publikun me përmbajtje dhe për t’i vënë ata në kontakt me këto organizata, ku mund të dhurojnë mjete financiare apo të përfshihen në forma tjera në misionin për shpëtimin e planetit.