Showbiz

Tri kitarat e Eddie Van Halenit shiten për 422 mijë dollarë

Tri kitarat e Eddie Van Halenit shiten për 422 mijë dollarë
Foto: AP
 

Tri kitarat që i përkisnin rokerit Eddie Van Halen, ish-liderit dhe kitaristit të grupit “Van Halen”, i cili vdiq në 6 tetor të këtij viti, u shitën në ankand për 422.000 dollarë.

Nga të tri instrumentet, një kitarë e personalizuar elektrike e firmës Kramer, u shit më së shtrenjti - mbi 231,000 dollarë, njofton "RollingStone".