Showbiz

Dua Lipa në mesin e yjeve që interpretuan në koncertin festiv “iHeart Radio Jingle Ball”

 

Me prezencën e vazhdueshme të pandemisë së koronavirusit në botë, organizimet e ngjarjeve kulturore dhe argëtuese po vazhdojnë të sfidohen, duke u mbajtur në formë virtuale dhe pa prezencën e publikut çka zakonisht u sjellë këtyre organizimeve atmosferë dhe gjallëri.

Prandaj edicioni i sivjetmë i koncerteve të fundvitit “iHeart Radio Jingle Ball” u detyrua të virtualizohet, dhe adhuruesit anembanë botës u detyruan ta ndjekin këtë ngjarje online.