Showbiz

Chris Pine pritet të luajë në filmin e ardhshëm “Dungeons and Dragons”

 

Ylli hollywoodian, Chris Pine, është në negociata për ta pranuar rolin protagonist në filmin e ardhshëm “Dungeons and Dragons”. Ky projekt vjen i realizuar nga “Paramount” dhe “eOne” si dhe është adaptim i videolojës së famshme.

Jonathan Goldstein dhe John Francis Daley, të njohur për realizimin e filmit “Game Night”, do ta bëjnë regjinë dhe do ta shkruajnë skenarin e filmit “Dungeons and Dragons”.