Showbiz

“Death to 2020”, dokumentari tallës i “Netflix”-it

 

Ekipi realizues i serisë “Black Mirror” është rikthyer me një projekt të ri, me të cilin në vend se të rrëfejnë një tjetër histori se si teknologjia mund ta shkatërrojë jetën, ka vendosur që ta kthejnë fokusin kah viti 2020.

Krijuesit e shout të famshëm, Charlie Brooker dhe Annabel Jones, kanë realizuar dokumentarin tallës “Death to 2020”, i cili do të lansohet në platformën “Netflix” më 27 dhjetor.