Showbiz

Dua Lipa i performon hitet e fundit në “Pandora LIVE”

Foto: AP/Associated Press
 

Platforma muzikore “Pandora” ka organizuar ngjarjen e përvitshme “Pandora LIVE” dhe si performuese në këtë koncert virtual të përmbylljes së vitit është përzgjedhur këngëtarja- ylli kosovaro-britanik Dua Lipa.

“Pandora LIVE” është një ngjarje e përvitshme e platformës së njohur muzikore, e cila mbahet online dhe i përfshin disa prej artistëve më të njohur të zhanreve të ndryshme muzikore, si country, rok, R&B, pop dhe të tjerë.