Showbiz

Ngjarjet e 2020-s e kanë inspiruar artistin The Weeknd për albumin e radhës

Foto: AP/Associated Press
 

The Weeknd ka filluar të punojë në albumin e radhës që vjen pas “After Hours”, dhe këngëtari së fundmi ka deklaruar se ky incizim është inspiruar nga pandemia e koronavirusit dhe protestat e lëvizjes “Black Lives Matter”.

Ylli i njohur i muzikës emri i vërtetë i së cilit është, Abel Tesfaye, po ashtu tha se ngjarjet kryesore që e kanë karakterizuar vitin 2020, e kanë bërë atë më të inspiruar dhe kreativ nga ana muzikore.