Showbiz

Viti 2020 shënoi numër rekord të grave në rolin e regjisoreve

Viti 2020 shënoi numër rekord të grave në rolin e regjisoreve
 

Një numër rekord i grave janë angazhuar në cilësinë e regjisoreve në filmat e publikuar gjatë vitit 2020. Kështu bëhet e ditur sipas një studimi të kryer nga Universiteti i San Diegos.

Qendra për Studimin e Grave në Televizion dhe Film në këtë universitet ka zbuluar se regjisoret gra përbëjnë 16-përqindëshin e filmave më fitimprurës të vitit 2020, shifër kjo që është dukshëm më e madhe se gjatë viteve të kaluara.