Showbiz

Shtyhet sërish ceremonia “SAG Awards”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ceremonia e shpërblimeve “SAG” të cilat i ndanë Shoqata e Aktorëve në Hollywood, dhe që i nderon më të mirët në fushën e filmit dhe televizionit, është shtyrë për gati një muaj. Kështu kanë bërë të ditur organizatorët e kësaj ngjarjeje kinematografike.

Ceremonia fillimisht ishte planifikuar të mbahet më 14 mars të këtij viti, ndërsa tani është shtyrë për datën 4 prill, kjo për shkak të konfliktit në orar me ceremoninë e njohur të shpërblimeve muzikore “Grammy”.