Showbiz

Oprah Winfrey me dokumentar biografik në “Apple TV+”

Oprah Winfrey me dokumentar biografik në “Apple TV+”
 

Personazhi mediatik, Oprah Winfrey, do ta ketë një dokumentar biografik, i cili do të transmetohet në platformën “Apple TV+”.

Kjo platformë ka njoftuar të premten se dokumentari dypjesësh do të përqendrohet në jetën e Winfreyt. Ky projekt do t’i paraqesë kronikisht 25 vjetët e historisë amerikane nëpërmjet syve të Winfreyt, “që ishte person i thjeshtë për t’u bërë më pas miliardere, filantropiste, aktore, personazh mediatik dhe agjente e ndryshimit social”.