Showbiz

Gomez e ashpër ndaj rrjeteve sociale për kaosin në Washington

Gomez e ashpër ndaj rrjeteve sociale për kaosin në Washington
 

Pak orë pasi turma e përkrahësve të presidentit Donald Trump mori kontrollin e Capitolit në Washington, këngëtarja Selena Gomez ishte e ashpër ndaj kompanive të mëdha.

“Ajo që ndodhi është rezultat i njerëzve që me urrejtje në zemrën e tyre kanë përdorur platformat që duhet bërë bashkë njerëzit dhe të ndërtojnë komunitete”, ka shkruar Selena Gomez në Twitter. “Facebook, Instagrami, Twitteri, Google, Mark Zucerbergu dhe të tjerët i kanë zhgënjyer amerikanët. Shpresoj se do t’i rregulloni këto gjëra dhe të ecim përpara”, ka shtuar ajo.