Showbiz

Billie Eilish dhe Rosalia publikojnë këngën

 

Billie Eilish ka publikuar bashkëpunimin e shumëpritur me Rosalian, “Lo Vas A Olvidar”.

Rosalia fillimisht e kishte paralajmëruar këngën në mars të 2019-s duke thënë se mezi priste të bashkëpunonte.