Showbiz

Ceremonia “Billboard Music Awards” bëhet me datë zyrtare

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ceremonia e përvitshme, “Billboard Music Awards”, është bërë me datë zyrtare të mbajtjes, pavarësisht se vitin e kaluar kjo ceremoni mjaft e ndjekur nga yjet dhe publiku, ishte shtyrë nga muaji prill për në muajin tetor shkaku i pandemisë së koronavirusit.

Detajet shtesë rreth edicionit të ardhshëm të kësaj ngjarjeje, siç janë emrat e artistëve të nominuar dhe performuesve të mbrëmjes, nuk janë zbuluar ende.