Showbiz

Një film me katër legjenda

Një film me katër legjenda
 

Film "One Night in Miami" përshkruan takimin fiksional të Muhammad Ali-së, Malcolm X-it, Sam Cooke-it dhe Jim Brown-it në një natë të 25 shkurtit më 1964, përderisa diskutojnë për çështjet e kohës së tyre.

Kjo ishte nata kur 22-vjeçari, Cassius Clay – që më vonë e ndërroi emrin në Muhammad Ali – u bë pjesë e botës së boksit me shpalljen kampion i TKO të peshave të rënda Sonny Liston.