Showbiz

Zbulohet titulli i vazhdimit të katërt të filmit “The Matrix”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Titulli i vazhdimit të katërt të filmit “The Matrix”, besohet se tashmë është zbuluar.

Pas shtyrjes së vazhdueshme të datës së lansimit nëpër kinema, si pasojë e pandemisë së koronavirusit, personazhet shumë të dashura për publikun, Neo dhe Trinity, do të rikthehen në ekran të madh më 22 dhjetor të vitit 2021.