Showbiz

Justin Timberlake ndanë detaje rreth albumit të ri

Justin Timberlake ndanë detaje rreth albumit të ri
Foto: AP/Associated Press
 

Këngëtari i njohur amerikan, Justin Timberlake, ka dhënë detaje rreth albumit të tij të ardhshëm, që është i pari pas incizimit të lansuar në vitin 2018.

Albumi i fundit i pop ylli Timberlake titullohej “Man Of The Woods”, dhe përfshinte bashkëpunime të suksesshme me yje të ndryshëm të muzikës, si Alicia Keys dhe Chris Stapleton.