Showbiz

Infektimi me COVID-19 i aktorit Tom Hanks ndryshoi perceptimin e njerëzve për sëmundjen

Foto: AP
 

Një studim ka gjetur se shumë individë e kanë marrë më seriozisht COVID-19 pasi aktori Tom Hanks kishte rezultuar pozitiv në mars të 2020-s.

Studime përfshin 682 njerëz të cilët përgjigjen rreth sjelljes dhe mendimit të tyre ndaj koronavirusit pas infektimit të Hanksit. 90 për qind prej tyre kishin marrë vesh për të nëpërmjet rrjeteve sociale.