Showbiz

The Weeknd elektrizon skenën e “Super Bowl”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Të dielën u mbajt një prej ngjarjeve më të ndjekura në SHBA, që është finalja e kampionatit të futbollit amerikan “Super Bowl”.

Dhe si gjithmonë, vëmendje të madhe në këtë ngjarje zë performanca e yjeve në skenë, ku ndër vite kanë interpretuar disa prej këngëtarëve më të suksesshëm në industrinë e muzikës.