Showbiz

Pas performancës në “Super Bowl” The Weeknd rrit shitjet afro 400%

Foto: AP
 

Paraqitja e artistit kanadez The Weeknd në “Super Bowl” përveçse u prit mirë dhe u shijua si performancë, i solli atij edhe shumë shitje të reja.

Sipas “MRC Data” shitjet e The Weeknd në muzikë janë rritur për 385% në Shtetet e Bashkuara të Amerikës që nga performanca e tij në finalen e futbollit amerikan të njohur si Super Bowl.