Showbiz

Franco arrin marrëveshje për akuzat e ngacmimeve seksuale

 

Një zgjidhje e përkohshme është arritur në një proces gjyqësor që pretendonte se James Franco ka frikësuar studentet në një shkollë aktrimi dhe filmi, që e themeloi në situata seksuale dhe shfrytëzuese, kanë thënë avokatët e paditëseve të shtunën.

Të dyja palët paraqitën një raport të përbashkët statusi në Gjykatën Superiore të Los Anxhelosit, duke i thënë gjyqtarit se ishte arritur një zgjidhje në procesin gjyqësor të ngritur nga ish-studentet e shkollës, tani të shuar, “Studio 4”.