Showbiz

“Aerosmith” e ka shtyrë turneun evropian për vitin 2022

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Steven Tyler dhe anëtarët e tjerë të bendit “Aerosmith”, i kanë shtyrë datat e koncerteve të planifikuara për herë të dytë, si pasojë e pandemisë së koronavirusit. Bendi fillimisht i kishte ndryshuar data e koncerteve të vitit 2020 për verën e këtij viti, por rokerët e famshëm janë detyruar që koncertet që janë pjesë e turneut të tyre evropian, ti ricaktojnë për muajt qershor dhe korrik të vitit të ardhshëm.

Ata thonë se këtë vendim e kanë marrë për t’u siguruar për mirëqenien e fansave të tyre.