Showbiz

Halle Berry rikthehet me rol kryesor në një film në “Netflix”

Halle Berry rikthehet me rol kryesor në një film në “Netflix”
 

Aktorja amerikane Halle Berry ka filluar bashkëpunimin me rrjetin Netflix për filmin ri, ku përveç se producentë do të ketë edhe rolin kryesor në film.

Sipas magazinës “Deadline”, aktorja 54 vjeçare do të jetë pjesë e filmit aventurë dhe fiksion të titulluar “The Mothership”.