Showbiz

George Clooney mori qenin në audicion për t’u pranuar si aktor në një film

George Clooney mori qenin në audicion për t’u pranuar si aktor në një film
Foto: Ilustrim
 

George Clooney e kishte dërguar një herë qenin e tij në një audicion.

Aktori i njohur dikur merrte gjësende në audicione për ta bërë veten më të pëlqyeshëm dhe të paharrueshëm për producentët, por pranon se jo çdo herë ishte i suksesshëm ky gjest.