Showbiz

Blake Shelton thotë se Adam Levine ia ka borxh një performancë në dasmën e tij

Blake Shelton thotë se Adam Levine ia ka borxh një performancë në dasmën e tij
Foto: AP
 

Blake Shelton ka thënë se Adam Levine “ia ka borxh” atij një performancë me grupin Maroon 5, në ditën e dasmës së tij.

Ylli 44-vjeçar tha se dëshiron që Adam dhe grupi i tij të performojnë në martesën që së shpejti do të ndodhë. Ai martohet me Gwen Stefani.