Showbiz

“Voyagers” filmi i duhur për ta shikuar në karantinë

 

E ardhmja e racës njerëzore është në rrezik. Prandaj, në përpjekje për ta gjetur një planet të largët për t’u kolonizuar, një grup i përzgjedhur i burrave dhe grave e ndërmarrin një udhëtim të gjatë në kërkim të kësaj të ardhme më të mirë.

Sidoqoftë, këta pasagjerë nuk janë të zakonshëm. Ata janë të gjithë të edukuar për inteligjencë e komfor, dhe në dukje të parë janë krijuar për të mos vënë në dyshim asgjë që shohin ose dëgjojnë, apo asgjë që ata dëshirojnë të bëjnë.