Showbiz

Rita Ora e magjishme në performancën për “The Ellen Show”

Foto: Instagram/Rita Ora
Foto: Instagram/Rita Ora
 

Bukuroshja nga Kosova, Rita Ora, po vazhdon me promovimin e videoprojektit të fundit “Bang Bang”. Megjithëse gjendet në Australi, kjo gjë nuk e ka ndaluar këngëtaren që të realizojë performanca të jashtëzakonshme për emisione të ndryshme në Amerikë. 

Së fundi ajo e dha një interpretim klasik dhe dramatik të këngës “Bang Bang” për emisionin më të shikuar ditor “The Ellen Show”.