Showbiz

Shtyhet sërish lansimi i filmit “Venom 2”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Vazhdimi i radhës i filmit “Venom”, i cili zyrtarisht e mban titullin “Venom: Let There Be Carnage”, ishte planifikuar të fillojë së shfaquri nëpër kinema nga 2 tetori vitit 2020 por për shkak të pandemisë, studioja filmike prapa këtij projekti me buxhet të lartë, “Sony Pictures”, ishte dashur ta shtyjë atë për 25 qershor të vitit 2021. Dhe tani bëhet e ditur se data e lansimit të këtij projekti nëpër kinema është shtyrë sërish, për në muajin shtator.

Në filmin e ardhshëm, Tom Hardy e përsërit rolin e Venomit krahas personazhit të keq Carnage, i cili në këtë vazhdim portretizohet nga aktori Woody Harrelson. Krahas tyre në film luajnë edhe aktorë tjerë yje, si Stephen Graham, Naomie Harris dhe Michelle Williams.