Showbiz

“In The Earth” filmi i frikshëm që prek temën e pandemisë

 

Është lansuar trileri i parë i filmit të ri horror që në njëfarë mënyrë e prek temën e pandemisë, “In The Earth”.

Me regji të Ben Wheatley, filmi është xhiruar brenda katër javësh në gusht të vitit të kaluar, dhe në të luajnë aktorët: Joel Fry, Reece Shearsmith, Haley Squires, Ellora Torchia, Mark Monero dhe John Hollingworth.