Showbiz

Britney Spears e mërzitur dhe e turpëruar nga dokumentari i fundit për jetën e saj

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Pop ylli Britney Spears më në fund e ka thyer heshtjen pas disa javësh spekulimesh, të shkaktuara nga lansimi i dokumentarit “Framing Britney Spears”, i cili flet për jetën e saj.

Ky projekt i realizuar nga “The New York Times”, e shtjellon jetën dhe karrierën e yllit të muzikës pop dhe krijimin e lëvizjes #FreeBritney, e cila nga viti 2008 po bënë thirrje për largimin e babait të saj si kujdestar ligjorë i Spearsit.