Showbiz

Britney Spears merr vaksinën kundër COVID-19, thotë se po ndihet shumë mirë

Britney Spears merr vaksinën kundër COVID-19, thotë se po ndihet shumë mirë
Foto: Dennis Van Tine/STAR MAX/IPx
 

Britney Spears dhe i dashuri i saj Aam Asghari kanë marrë vaksinën kundër COVID-19 dhe këtë e kanë bërë publike në rrjetet sociale të enjten.

Në videon e publikuar Britney ka deklaruar se nuk ka ndierë asgjë dhe se deri më tani nuk ka asnjë efekt anësor si pasojë e vaksinës.