Showbiz

Beyonce dhe Jay-Z darkojnë në Las Vegas për të festuar 13-vjetorin e martesës

Foto: Beyonce/Instagram
 

Beyonce dhe Jay-Z janë në lidhje që nga viti 2000. Ata tashmë e kanë dëshmuar se kanë një lidhje të fortë mes vete, pavarësisht problemeve që kanë pasur herë pas here.

Për të festuar 13 vjetorin e martesës së tyre, dy këngëtarët e famshëm kanë udhëtuar për në Las Vegas për të darkuar.