Showbiz

Harvey Weinstein është duke e humbur shikimin në burg

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ish-producenti i Hollywoodit, Harvey Weinstein, është duke u verbëruar në burg. Kështu bëjnë të ditur avokatët e tij.

Manjati i turpëruar i filmit aktualisht po qëndron i burgosur në qendrën korrektuese “Wende Correctional Facility” në New York, ku po e kryen dënimin prej 23 vjetësh për përdhunim të shkallës së tretë dhe veprim kriminal seksual të shkallës së parë.