Showbiz

Pitt dhe Bullock paraqiten në filmat e njëri-tjetrit

 

Aktorët Brad Pitt dhe Sandra Bullock po luajnë “kile” me njëri-tjetrin, duke u paraqitur shkurt në filmat që janë duke i realizuar.

Fituesi i çmimit “Oscar” pritet të paraqitet në komedinë romantike “Los City of D”, ka raportuar “The Hollywood Reporter”.