Showbiz

Shaqir Cërvadiku dhe Fjolla Berisha sjellin “Shqipet e Diasporës”

Shaqir Cërvadiku dhe Fjolla Berisha sjellin “Shqipet e Diasporës”
 

Këngëtarët Shaqir Cërvadiku dhe Fjolla Berisha kanë publikuar projektin e tyre më të ri të quajtur “Shqipet e Diasporës”.

Teksti dhe muzika janë bërë nga Shaqir Cërvadiku, orkestrimi nga Lati Berisha, ndërkaq videoklipi është punuar nga Vehbi Berisha.